Γρήγορη αναζήτηση
Πατήστε εδώ για σύνθετη αναζήτηση
Το καλάθι μου
Φόρμα σύνδεσης
e-mail
κωδικός
Eίσοδος μέλους

Νέος χρήστης | Ξεχάσατε τον κωδικό?
είσοδος B2B πελατών
Δείτε σε τι στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας. Κωδικός παραγγελίας  
Αρχική | 
Προφίλ | 
Παραγωγοί | 
Προσφορές | 
Προτείνουμε | 
Επικοινωνία | 
   Κατηγορίες προϊόντων
 


 
  
  Newsletter
 
 
 
 
 
 
 
 

dwra

  
 
 
 
Έργο συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚτΠ


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τρόποι πληρωμής 
 • Πληρωμή με μετρητά την στιγμή που παραλαμβάνετε την παραγγελία στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής στην περιοχή σας μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή είτε με πιστωτική κάρτα είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα).
 
 • Πληρωμή μέ πιστωτική κάρτα

  Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και American Express. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από το σύστημα ασφαλείας SSL-128 bit και την ψηφιακή πιστοποίηση της Verisign, Inc., τα οποία εγγυώνται ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
  Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή των προϊόντων ή των υπηρεσιών που επιθυμείτε να αγοράσετε, οδηγείστε αυτόματα στην απόλυτα ασφαλή επίσημη ιστοσελίδα της Alpha Bank, όπου συμπληρώνετε στη φόρμα της τράπεζας τα απαραίτητα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να προχωρήσει η διαδικασία εξόφλησης της παραγγελίας.
  Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω καθίσταται σαφές πως το ηλεκτρονικό κατάστημα  της εταιρίας ΘΡΕΨΙΣ δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά του το οποιοδήποτε στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας.

  Πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας έχετε και τη δυνατότητα εξόφλησης της αξίας της παραγγελίας σας με άτοκες ή έντοκες δόσεις, αναλόγως του ποσού και της κάρτας σας.
   
 • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
ALPHA BANK:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:


Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210- 53 15 442 ή με email στο order@threpsis.com. Παρακαλούμε πριν μας στείλετε με fax το παραστατικό της κατάθεσης, γράψτε πάνω του με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία του παραστατικού, γιατί συχνά δεν διαβάζονται καθαρά.  Αμέσως μόλις λάβουμε το αντίγραφο αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
 • Πληρωμή με επιταγή

  Για τις εταιρίες και τους πελάτες χονδρικής, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με επιταγή, κατόπιν συνεννοήσεως με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας.
Τρόποι αποστολής και κόστος μεταφοράς

Η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφοράς ACS courier εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο η αποστολή με την ACS Courier δεν είναι εφικτή, οι αποστολές πραγματοποιούνται συστημένα με την ίδια τιμή μέσω του Ελληνικού Ταχυδρομείου.

Αποκλειστικά για την περιοχή των Αθηνών και μόνο κατά περίπτωση αποστέλλουμε την παραγγελία σας με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας. Το κόστος παραμένει το ίδιο.

Η εταιρία ΘΡΕΨΙΣ δεν ευθύνεται για τις όποιες καθυστερήσεις παράδοσης του Ελληνικού Ταχυδρομείου ή της ACS Courier.

Η εταιρεία ACS Courier δεν επικοινωνεί τηλεφωνικά πριν από τις παραδόσεις. Καλό λοιπόν είναι να συμπληρώσετε στη φόρμα της παραγγελίας το πεδίο του επιθυμητού τρίωρου π.χ. 12:00-15:00 που σας εξυπηρετεί να παραλάβετε. Η εταιρεία courier παραδίδει από τις 12.00 έως τις 19.00, Δευτέρα έως Παρασκευή.
Εάν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο θα πρέπει να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας. Η χρέωση για παραδόσεις Σάββατο επιβαρύνονται με 10 ευρώ πλέον του κόστους αποστολής.

Σε περίπτωση τρίτης αποτυχημένης προσπάθειας παράδοσης η παραγγελία σας θα επιστραφεί σε εμάς. Για να σταλεί πάλι η παραγγελία θα επιβαρυνθείτε επιπλέον τα έξοδα της δεύτερης αποστολής.

Σε εταιρίες και στους επαγγελματικούς συνεργάτες μας αποστέλλουμε με συμβατική μεταφορική εταιρία, λόγω του μεγάλου βάρους και όγκου των αποστολών.

Εάν δεν επιθυμείτε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής μπορείτε να έρθετε εσείς και να παραλάβετε από τα γραφεία της εταιρίας μας τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, κατόπιν συνεννοήσεως με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας.

Για προϊόντα που καταστράφηκαν κατά την μεταφορά, ο παραλήπτης οφείλει να ενημερώνει την εταιρία ΘΡΕΨΙΣ εντός 24 ωρών από την παραλαβή για άμεση αντικατάσταση ή αποζημίωση του προϊόντος.


Share to social networks Send to friend
 


 
   
  Όροι χρήσης & Ιδιωτικό απόρρητο | Τρόποι πληρωμής & αποστολής | Ασφάλεια συναλλαγών | Προφίλ | Επικοινωνία |
 
 
Copyright © 2017 ΘΡΕΨΙΣ All rights reserved created by neted d&d team  powered by CMS Pro